ConsenSys kjøper Truffle Suite

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

ConsenSys kjøper Truffle Suite

Teamet bak de mest brukte blockchain-utviklerverktøyene blir med i ConsenSys av ConsenSys 17. november 2020 Publisert 17. november 2020

Truffle with ConsenSys products 3

NEW YORK, 17. november 2020 – ConsenSys har anskaffet teamet og teknologien til Trøffel. Blant de mest brukte blockchain-utviklerverktøyene, er Truffle Suite et utviklingsmiljø, testrammeverk og ressursrørledning alt sammen samlet. Vilkårene for oppkjøpet ble ikke avslørt.

Med Truffle kan brukerne få tilgang til innebygd kompilering av smarte kontrakter, kobling, distribusjon og binær administrasjon. Med mer enn 8,5 millioner nedlastinger og et pulserende utviklermiljø, har Truffle lenge vært en økosystemfavoritt for nye og erfarne utviklere som søker verktøy for å fremskynde den smarte kontrakten og utviklingsprosessen for append. Truffle akselererte veksten av open source Ethereum-økosystemet som et av de første prosjektene som ble inkubert av ConsenSys, og har siden vokst en dedikert følge av utviklere. Med vellykket integrering av Truffle med ConsenSys Quorum, Filecoin, og andre protokoller, setter Truffle sikte på global virksomhetsadopsjon av blockchain.

Støttet av mer enn 1,3 millioner utviklere over hele verden, er Truffle Suite forpliktet til å gjøre Solidity-utvikling elegant, produktiv og trygg. Gratis Trøffelbokser inneholder nyttige moduler, soliditetskontrakter og biblioteker, frontend-visninger og til og med komplette eksempel dApps for å gjøre det lettere for nye utviklere. Trøffelag gjør det mulig for ingeniørteam av alle størrelser å samarbeide om delt arbeid i testmiljøer for å sikre at et program fungerer før det påløper kostnadene for distribusjon på Mainnet Ethereum.

Tilsetningen av Truffle i ConsenSys-utviklerproduktstakken gir bedriftskunder et bredere utvalg av tjenester for å distribuere applikasjonene sine med tillit. Teamet vil fortsette å bygge trøffel med støtte fra de bransjeledende forretningsutviklings-, ingeniør- og markedsføringsteamene på ConsenSys. Truffle-teknologi vil også bli utnyttet av Quorum, Diligence, og Infura. Blockchain-ingeniører og utviklingseksperter bak Truffle vil fortsette å heve opplevelsen til blockchain-utviklere og gi dem utviklingsverktøy av høy kvalitet, av bedriftens kvalitet..

“Truffle Suite er viktig for utviklere å komme i gang på Ethereum og Web3, og er uvurderlig for å øke adopsjonen av Mainnet-applikasjoner og enterprise blockchain-løsninger. Truffle vil ofte være toppen av trakten for alle våre produkter og tjenester, siden nesten alle utviklere begynner sin smarte kontraktutviklingsreise med Truffle Suite. Vi er glade for ytterligere integrasjoner med ConsenSys ‘pakke med utviklerverktøy og applikasjoner, “sa Joseph Lubin, grunnlegger av ConsenSys..

Truffle ble lansert i 2015 og er en utviklingsserie designet for å håndtere blockchain-utvikleres hele arbeidsflyt fra smart kontraktutvikling til front-end applikasjon, og tilbyr det mest populære utviklingsrammeverket for å bygge videre på Ethereum blockchain basert på Github-stjerner. 

Truffle Suite består av følgende elementer for å lette jevn og sømløs utvikling av dApps: 

  • Trøffelag – Effektiviserer teamets arbeidsflyt, og gir et delt kompilasjons- og testmiljø for kontinuerlig integrasjon, og lar et team overvåke distribuerte smarte kontrakter, transaksjoner, tilstand og hendelser. Det muliggjør også visuell presentasjon av nyttige data og konfigurerbare varsler om feil for kritisk innsikt.
  • Trøffel – Det faktiske utviklingsmiljøet som integrerer kompilering, testing og distribusjon av smarte kontrakter.
  • Ganache – En lokalt distribuert blockchain-simulator, Ganache, har et grafisk brukergrensesnitt som kan simulere blockchain-nettverk og muliggjøre live-testing av smarte kontrakter uten å kreve oppsett av ekte testnettverk eller bruke et eksternt nettverk.   
  • Duskregn – Et utvalg av front-end-biblioteker som tilbyr nyttige komponenter for utvikling av webapplikasjoner som sømløst kan kobles til smarte kontrakter.

“Som det mest populære rammeverket for Ethereum-utvikling er det en naturlig passform for Truffle å være en del av ConsenSys produktstabel. Vi ser frem til å levere enterprise grade-løsninger som gjør det mulig for utviklere å bygge og distribuere blockchain-systemer ved hjelp av Ethereum og på tvers av flere blockchains, ”sa Tim Coulter, grunnlegger av Trøffel.   

For mer informasjon, besøk trufflesuite.com.

Truffle suite-produkt

Ta kontakt med: [e-postbeskyttet]

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me