ConsenSys stječe paket tartufa

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

ConsenSys stječe paket tartufa

Tim koji stoji iza najčešće korištenih alata za razvoj blockchaina pridružuje se ConsenSysby ConsenSys 17. studenog 2020. Objavljeno 17. studenog 2020.

Tartuf s ConsenSys proizvodima 3

NEW YORK, 17. studenog 2020 – ConsenSys je stekao tim i tehnologiju tvrtke Tartuf. Među najčešće korištenim alatima za razvoj blockchain-a, Truffle Suite je razvojno okruženje, okvir za testiranje i cjevovod imovine koji su svi ujedinjeni. Uvjeti kupnje nisu objavljeni.

Uz Truffle korisnici mogu pristupiti ugrađenoj pametnoj kompilaciji ugovora, povezivanju, postavljanju i binarnom upravljanju. S više od 8,5 milijuna preuzimanja i živopisnom zajednicom programera, Truffle je već dugo omiljeni ekosustav za nove i iskusne programere koji traže alate za ubrzanje pametnog ugovora i procesa razvoja front front aplikacija. Tartuf je ubrzao rast ekosustava otvorenog koda Ethereum kao jedan od prvih projekata koji je inkubirao ConsenSys, a od tada je postao posvećen sljedbenik programera. Uspješnom integracijom tartufa s ConsenSys Quorumom, Filecoin, i drugim protokolima, Truffle usmjerava pogled na globalno korporacijsko usvajanje blockchaina.

Na koji se oslanja više od 1,3 milijuna programera širom svijeta, Truffle Suite predan je razvoju Solidity-a učiniti elegantnim, produktivnim i sigurnim. Besplatno Kutije s tartufima sadrže korisne module, Solidity ugovore i knjižnice, prednje poglede, pa čak i cjelovite primjere dApps-a kako bi olakšali nove programere. Timovi tartufa omogućuje inženjerskim timovima svih veličina da surađuju na zajedničkom radu u testnim okruženjima kako bi osigurali da aplikacija radi prije nego što nastane trošak postavljanja na mainnet Ethereum.

Dodatak tartufa u paket proizvoda proizvoda za ConsenSys pruža poslovnim kupcima širi spektar usluga za pouzdano razmještanje njihovih aplikacija. Tim će nastaviti graditi tartufe uz podršku vodećih timova za razvoj, inženjering i marketing u industriji u ConsenSysu. Tehnologiju tartufa također će iskoristiti Quorum, Diligence i Infura. Blockchain inženjeri i razvojni stručnjaci koji stoje iza Trufflea nastavit će podizati iskustvo programera blockchaina i pružati im visokokvalitetne alate za razvoj na razini poduzeća.

„Suite tartufa važan je za programere da započnu s radom na Ethereumu i Web3, a neprocjenjiv je za sve veće usvajanje aplikacija Mainnet i poslovnih blockchain rješenja. Tartufi će često biti vrh lijevka za sve naše proizvode i usluge budući da gotovo svi programeri započinju svoj put razvoja pametnih ugovora s paketom tartufa. Oduševljeni smo daljnjim integracijama s ConsenSysovim paketom razvojnih alata i aplikacija “, rekao je Joseph Lubin, osnivač ConsenSys-a.

Pokrenut 2015., Truffle je razvojni paket dizajniran za upravljanje cjelokupnim tijekom rada programera blockchaina od razvoja pametnih ugovora do front-end aplikacije, nudeći najpopularniji razvojni okvir za nadogradnju Ethereum blockchaina temeljenog na Github zvijezdama. 

Suite Truffle sastoji se od sljedećih elemenata koji olakšavaju nesmetan i neometan razvoj dApps-a: 

  • Timovi tartufa – Pojednostavljuje tijek rada tima, pružajući zajedničko okruženje za kompajliranje i testiranje za kontinuiranu integraciju i omogućuje timu da prati transakcije, stanje i događaje raspoređenih pametnih ugovora. Također omogućuje vizualnu prezentaciju korisnih podataka i podesive obavijesti o pogreškama radi kritičnog uvida.
  • Tartuf – Stvarno razvojno okruženje koje uključuje kompilaciju, testiranje i primjenu pametnih ugovora.
  • Ganache – Lokalno postavljeni blockchain simulator, Ganache sadrži grafičko korisničko sučelje koje može simulirati blockchain mreže i omogućiti testiranje pametnih ugovora uživo bez potrebe za postavljanjem stvarnih testnih mreža ili korištenjem udaljene mreže.   
  • Rominjati – Asortiman prednjih knjižnica koje nude korisne komponente za razvoj web aplikacija koje se mogu neprimjetno povezati pametnim ugovorima.

„Kao najpopularniji razvojni okvir Ethereuma, prirodno je da tartufi budu dio paketa proizvoda ConsenSys. Radujemo se što ćemo isporučiti rješenja za poduzeća koja programerima omogućuju izgradnju i implementaciju blockchain sustava koristeći Ethereum i na više blockchaina “, rekao je Tim Coulter, osnivač tvrtke Tartuf.   

Za više informacija posjetite tartuf.com.

Proizvod od tartufa

Kontakt: [e-pošta zaštićena]

Newsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me