Topp 5 Blockchain og Cryptocurrency Books

Liker du å lese? Hvor mye vet du om blockchain og cryptocurrency? Dette er relativt nye teknologier, og mange aner ikke hva de er eller hvordan de fungerer. Denne nye teknologien har vært i bruk i åtte år nå. Da den først ble introdusert, ble den bare brukt til pengeoverføringstjenester. Men gjennom årene har det blitt brukt med suksess også i andre sektorer.

Et av de viktigste elementene for din suksess i blockchain- og kryptoindustrien er å lese gode bøker om dem. Alle er forskjellige, men følgende forslag til de beste blockchain- og kryptovaluta-bøkene vil definitivt starte deg på en god fot.

Beste Blockchain og Cryptocurrency Books du bør lese i 2018

1. Pengene Internett, bind 1 & 2

En samling samtaler om hvorfor bitcoin betyr noe,

for alle, av Andreas M. Antonopoulos

Internett av penger

Av alle gode grunner er Andreas en elsket personlighet i blockchain-bransjen. I mange år har han vært en kryptoevangelist. Hans bok Internet of Money Volumes 1 &2 er en samling av hans taler om blockchain og crypto i forskjellige deler av verden mellom 2013 og 2016.

Hvis du har problemer med å forstå kryptovaluta-mani, er dette bøkene du bør henvise til. I disse volumene bryter han ned blockchain og krypterer et lekmannsspråk slik at du kan holde tritt med disse teknologiene. I disse bøkene vil du forstå hva som driver cryptocurrency og blockchain og deres fremtid i forskjellige aspekter av våre liv. Nytt for Blockchain og Crypto? Dette er en av de beste bøker for deg.

2. Business Blockchain: Promise, Practice and Application of the Next Internet Technology – Av William Mougayar

Business Blockchain

William er en kjent blockchain-forretningstenker. Han er en blockchain-innsider, og hans tanker og skrifter har påvirket millioner av mennesker globalt. I denne boka forenkler han blockchain for enkel forståelse.

Han forutsier også de forskjellige aspektene hvordan blockchain kan brukes i fremtiden som vil endre hvordan virksomheten gjøres. Også i denne boken William de to aspektene av blockchain. En, hvordan riktig bruk av blockchain kan løse mange utfordringer vi står overfor i dag. To, hvordan den smale visningen av blockchain bremser de forskjellige applikasjonene.

3. Age of Cryptocurrency – av Michael J. Casey og Paul Vigna

Age of Cryptocurrency

Denne boka er ideell for nybegynnere til bitcoin og kryptovaluta. Det introduserer deg for bitcoin, og tar deg deretter trinn for trinn gjennom den nåværende markedsverdien og også den forutsigbare fremtiden. Boken er skrevet på en lett forståelig måte ved hjelp av casestudier.

Boken beskriver også blockchain-teknologien. Hvis du vil ha en dypere forståelse av blockchain og cryptocurrency, er dette beste boken for deg.

4. Blockchain: Nybegynnerguiden for å forstå teknologien bak Bitcoin og kryptovaluta – av Artemis Caro

Blockchain The Beginners Guide

Det er mange vage ideer om blockchain og cryptocurrency, men hva handler de om? Vel, denne boka har en fantastisk introduksjon til blockchain-teknologien. Det gir også en faktabasert bakgrunn av blockchain, teknologien bak bitcoin og andre virtuelle valutaer.

Bortsett fra det, dette bok undersøker også hvordan blockchain brukes i dagens teknologiindustri og dens mulige fremtidige bruk i forskjellige aspekter av våre liv.

5. Bitcoin og Cryptocurrency Technologies: En omfattende introduksjon – Av Arvind Narayanan, Joseph Bonneau, Edward Felten, Andrew Miller, Steven Goldfeder

Bitcoin og Cryptocurrency Technologies

Dette er en av de beste blockchain- og kryptovaluta-bøkene å lese. Boken gir en omfattende introduksjon til disse nye teknologiene som ofte misforstås. Ideell for alle som har interesse for blockchain og crypto.

Det dekker nesten alle temaer om kryptovaluta fra gruvedrift, desentralisering, de forskjellige typer tilgjengelige digitale valutaer og så mye mer.

Likte du denne listen? Sjekk ut våre Top Blockchain Influencers Lists:

  • Topp 15 Blockchain-påvirkere på YouTube
  • Topp 20 påvirkere i Blockchain Technology å følge i 2018
  • Topp 5 Blockchain Podcasts å følge i 2018

Hva synes du om disse bøkene? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me