10 razlogov za pridobitev certifikata za blockchain podjetja

Se še vedno sprašujete, ali potrebujete certifikat blockchain za podjetja? Če je, potem ste prišli na pravo mesto, saj bomo navedli deset razlogov za pridobitev certifikata blockchain.

Blockchain spreminja našo industrijo. Tako je vplivno, da tudi trg dela okoli njega eksplodira.

Če razmišljate o učenju verige blokov, je to najboljši čas za to. Povpraševanje po blockchainu je povzročilo tudi potrebo po strokovnjakih in razvijalcih. 

Vendar obstaja ena niša blockchain, ki raste hitreje, kot je bilo pričakovano – blockchain podjetja.

Enterprise blockchain se ukvarja z zahtevo blockchain s strani podjetij, podjetij in organizacij, ki imajo funkcionalnosti na ravni podjetja. To tudi pomeni, da obstajajo zahteve razvijalcev in strokovnjakov za blockchain podjetja. 

Torej, kje začnete? Ali morate opraviti tečaj certificiranja blockchain ali certificiranje blockchain arhitekture? Na te bomo poskušali odgovoriti spodaj.

Začnete lahko z vajami in spoznavanjem osnov. Če pa se želite ločiti v tej panogi, potrebujete certifikat podjetja blockchain. Da se prepričate o njeni potrebi, bomo preučili deset razlogov. Začnimo.

10 razlogov za pridobitev certifikata blockchain za vaše podjetje

Veliko povpraševanje

Razlog številka ena za pridobitev certifikata je povečanje povpraševanja po blockchain usposobljenih oseb. Blockchain v zadnjih nekaj letih beleži izjemno rast. Razcvet se je zgodil leta 2017. Trend ključnih besed blockchain se je okoli leta 2017 močno povečal, vendar se njegova priljubljenost od takrat zmanjšuje.

Napis: Blockchain trend ključnih besed v zadnjih 5 letih.

Dobra novica je, da trend ključnih besed za delovna mesta v blockchainu ni videl tako velikega učinka.

Napis: Trend ključnih besed za delovna mesta v Blockchainu v zadnjih 5 letih

Torej, če ste navdušenec nad blockchainom ali učenec, ki razmišlja, da bi postal certificirani strokovnjak za blockchain podjetja, potem je to čas.

V ZDA so države, kot so New Jersey, New York in druge, pokazale tudi veliko večje zanimanje za povpraševanje po delovnih mestih v verigi verig.

Napis: Zadnjih 5 let zanimanje po regijah.

Delo na vrhunskih tehnologijah

Enterprise blockchain je bil vedno kraj, kjer ste imeli priložnost raziskati najsodobnejše tehnologije. Podjetja si prizadevajo za bolj svetlo prihodnost, ne samo zase, ampak tudi za industrijo kot celoto. Zato imate kot strokovnjak za blockchain v podjetju priložnost delati na odličnih okvirih in orodjih.

Nekateri izmed priljubljenih okvirov za blockchain za podjetja, s katerimi boste sodelovali, vključujejo Hyperledger, Quorum, R3 Corda in Enterprise Ethereum (EE).

Tudi rešitve za podjetja so dovoljene po svoji naravi. To tudi pomeni, da so nekatera orodja samo za lastno uporabo – ki so najmodernejša in vam pomagajo, da rastete kot strokovnjak za blockchain.

Trenutno le 0,5% svetovnega prebivalstva uporablja blockchain. Za primerjavo, približno 50% svetovnega prebivalstva uporablja internet. Tako boste dobili priložnost delati na tehnologiji, ki je v fazi vzreje.

Premium plača (zaslužite veliko)

Ko delate na vrhunski tehnologiji, boste zagotovo zaslužili več! Blockchain ni nič drugačen. Trg dela za verigo blokov se razvija in podjetja so pripravljena plačati denar za prave talente. S pravilnim pristopom in odnosom lahko zaslužite od 100.000 USD na leto in več!

Najboljši talent lahko zlahka zasluži do 200.000 USD na leto. Obstaja tudi več načinov, kako lahko sodelujete pri blockchain projektih.

Sposobnost dela na izdelkih / storitvah naslednje generacije

Podjetja ne želijo samo sprejeti verige blokov, temveč so tudi zelo osredotočena na inovacije. Večina podjetij si prizadeva za inovacije in ustvarja storitve in izdelke naslednje generacije. Če tega ne storijo sami, raziščejo partnerstva in delajo na odprtokodnem projektu.

Hyperledger je ena od odprtokodnih pobud, ki jih upravlja Fundacija Linux za izboljšanje ekosistema blockchain. Ima nekaj odličnih blockchain ogrodja, vključno s Fabric, Besu in drugimi.

Kot certificirani strokovnjak za blockchain podjetja lahko prispevate k odprtokodnemu projektu in pomagate ustvariti izdelke ali storitve, ki oblikujejo prihodnost.

Sodelujte z vrhunskimi strokovnjaki

Delo v industriji blockchain je lahko koristno z vidika mreženja. Kot podjetniški strokovnjak za veriženje blokov boste lahko spoznali neverjetne ljudi.

Ta ugodnost je zelo koristna, če želite rasti. Kot že vemo, je mreženje ključnega pomena za uspešno kariero, in to je tisto, kar vam lahko omogoči blockchain kariera. Prav tako vam pomaga napredovati v karieri v pravi smeri. Če ste v tej panogi novi, lahko celo najdete mentorja, ki vas bo vodil na poti.

Povečajte svojo prisotnost v spletu z izmenjavo znanja

Ljudje poslušajo tiste, ki imajo avtoriteto, jim zaupajo v kateri koli panogi. S certificiranjem blockchain za podjetja in s tem, ko postanete certificirani strokovnjak za blockchain podjetja. 

Svoje znanje lahko delite na spletu prek različnih medijev. Sprva je vedno dobro vzdrževati svoj spletni dnevnik. Na ta način lahko preusmerite promet na svoj spletni dnevnik iz drugih virov. Pazite tudi na gostujoče blogerske možnosti. Tam lahko delite svoje izkušnje pri delu na projektih in jim pomagate, da se učijo iz vaših napak. Prav tako je dobra ideja, da naredite podcasting, pogovorite se z drugimi voditelji panoge in ustvarite svoj lastni YouTube kanal.

Obstaja veliko možnosti, da dosežete ljudi in se uveljavite kot blagovna znamka. Priporočljivo pa je, da sledite določeni poti, za katero menite, da vam ustreza. Če dobro veste, da blogirate, to storite, ali pa boste morda želeli preizkusiti youtube in ustvariti vznemirljivo video vsebino. Imate vse možnosti. Vse, kar morate storiti, je eksperimentiranje in raziskovanje sveta verige blokov.

Sodelujte v odprtokodnem razvoju blockchaina za podjetja

Kar zadeva blockchain, je odprtokodna pobuda ogromna. V središču pobude je krovni projekt Hyperledger, ki ga upravlja Linux Foundation. Številna velika podjetja, vključno z Microsoftom, IBM-om, Infosysom in drugimi, delajo na več odprtokodnih projektih pod okriljem Hyperledger.

Za vas to pomeni priložnost, da prispevate. Ne samo, da nekaj vračate skupnosti, temveč tudi izboljšate svoje možnosti, da postanete strokovnjak za blockchain na področju blockchain. Podjetniško certificiranje veriženja blokov vam lahko pomaga razumeti, kako deluje ogrodje podjetja, in vam omogoča, da prispevate k odprtokodnim ogrodjem, storitvam in orodjem za veriženje verig podjetij.

Ločite se

V dobi konkurence je vedno koristno, da se ločite. Čeprav imate morda potrebno znanje za delo na podjetniških projektih, povezanih z verigo verig, lahko potrdilo drugim pove, kaj veste o verigi blokov. Drugim ljudem pomaga, da se pozanimajo o vašem znanju in spretnostih, namesto da o tem špekulirajo, dokler ne vidijo resničnega dela.

Pomagal vam bo tudi hitreje pristati na koncertih v primerjavi z osebo brez certifikata.

Raziskujte in pomagajte razvijati podjetniške blockchain rešitve

Podjetniške rešitve veriženja blokov zahtevajo najsvetlejši um za razvoj. Razlikuje se od sodelovanja pri odprtokodnih projektih. Blockchain raziskave so veliko podpolje, ki zahteva pozornost strokovnjakov za blockchain, kot ste vi.

Blockchain je še vedno v začetni fazi in lahko mu pomagate pri hitrejšem razvoju z raziskovanjem težav, s katerimi se soočajo podjetja. Na ta način boste lahko uporabili certifikat za verigo verig podjetij.

Zaščitite se pred kakršnimi koli spremembami na trgu

Nazadnje, s certifikatom boste manj trpeli, če pride do sprememb na trgu. Privzeto ni treba skrbeti, saj bo trg blokovnih verig zagotovo rasel. Toda če se bo dinamika trga spremenila, boste imeli več možnosti, da ostanete pomembni, saj imate za seboj potrdilo.

Zaključek

To nas vodi do konca naših 10 razlogov za pridobitev certifikata za blockchain vašega podjetja. Najboljši čas je, da pridobite certifikat in raziščete neverjetne priložnosti. Zadnja stvar, ki jo želimo omeniti, je, da nobeno potrdilo ne more nadomestiti spretnosti. Naučiti se morate na pamet in pamet, da postanete najboljši. Certifikat samo doda zaupanje vašemu naboru spretnosti in vam pomaga hitreje do koncertov.

Torej, ste pripravljeni na pridobitev certifikata za blockchain podjetja?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me