10 Bästa Crypto-handelsplattformen för 2021

Letar du efter de bästa kryptohandelsplattformarna att diversifiera din Bitcoin-portfölj? Vi har gjort det hårda arbetet för dig och granskat över 60 kryptovalutabörser att hitta plattformarna med de lägsta avgifterna, är säkert och stöder din lokala fiatvaluta.

vårt val

Bästa utbyte för

Nybörjare

myntbas Besök hemsida

Bästa utbyte för

Kopiahandel

etoro Besök hemsida

Ansvarsfriskrivning: Ditt kapital är i fara.

Bästa utbyte för

Låga avgifter

binance Besök hemsida

Innan du börjar, rekommenderar de flesta börser att använda en hårdvaruplånbok som Ledger Nano X. Om du inte har en plånbok, se till att läsa vår guide om de bästa Bitcoin-hårdvaruplånböckerna för att hålla dina handelsvinster säkra och säkra..

Bästa Crypto-handelsplattform

Baserat på våra recensioner är dessa de bästa plattformarna för handel med Bitcoin, crypto, stablecoins och DeFi-tokens:

Handelsplattform för kryptovaluta: jämförelser

Vi har utfört omfattande undersökningar för att hitta de bästa kryptoplattformarna för handel med altcoins baserat på viktiga användarfaktorer som tillgängliga handelspar, användargränssnitt, kartverktyg, avgifter, säkerhetsfunktioner och kundsupport.

Topp Crypto-handelsplattformar: Recensioner 2021

Denna jämförelseguide ger en översikt över bästa krypto utbytes för att handla digitala valutor. Om du inte har Bitcoins kan du använda en global fiat-till-kryptotjänst som accepterar insättningsmetoder som betalkort eller kreditkort, PayPal och till och med presentkort för att få Bitcoin.

1. Binance

Binance är världens största digitala valutaväxlingstjänster som ger en plattform för handel med mer än 200 olika kryptovalutor. Plattformen har sett en meteorisk uppgång sedan den grundades 2017. Binance är den största handeln med kryptovalutahandel med 1,2 miljarder dagsvolym och 1,4 miljoner transaktioner per sekund..

Binance har en mobil handelsapp för iOS- och Android-enheter som är mycket intuitivt, lätt att använda, går smidigt och utför alla de grundläggande funktioner som förväntas av en handelsapp. Appen inkluderar live Bitcoin- och kryptopriser, förmåga att utföra order, hantera varje digital tillgång, se P&L och sökhandelshistorik.

binance

Funktioner:

 • Ledande kryptovalutautbyte i världen
 • Över 100 kryptovalutatillgångar att handla
 • Flera handelspar mot fiat, altcoins och stablecoins
 • Konkurrenskraftiga avgifter för insättning, handel och uttag
 • Framtids-, marginal- och optionskryptohandel tillgänglig
 • Tjäna ränta på krypto med ett Binance-sparkonto

Gå till webbplatsen

övergripande

4,8 / 5

Binance granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Binance

2. Coinbase

Coinbase är allmänt känt som en säkert och ansedd Bitcoin och krypto utbyte som litar på av tusentals kunder över hela världen inklusive USA. Börsen är populärt för att köpa och sälja kryptovaluta, hantera en portfölj, återkommande köp, mobilapp för att övervaka marknaden, tjäna krypto och en säker plånbok för att lagra tillgångar som köpts på plattformen.

Plattformen erbjuder ett avancerat och professionellt handelsutbyte som heter Coinbase Pro, vilket är perfekt för nybörjare och mellanliggande kryptovalutahandlare. Utbytet tillåter individer som vill handla ett stort antal digitala valutor på en säker och försäkringsbaserad plattform och stöder betalkort som betalning.

myntbas

Funktioner:

 • Globalt kryptovalutautbyte med flera betalningsmetoder
 • Pålitlig och säker plattform för att konvertera fiat-pengar till krypto
 • Snabb ID-verifieringsprocess för att finansiera ett konto
 • Betalningsalternativ som betalkort eller banköverföring
 • Säkerhetsfunktioner som tvåfaktorautentisering
 • Supportteamet är tillgängligt dygnet runt

Gå till webbplatsen

övergripande

4.7 / 5

Coinbase granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Coinbase

3. Omloppsbana

Bybit är en derivatutbytesplattform som är utformad för att erbjuda en sömlös upplevelse för att marginalhandla digitala mynt som Bitcoin, Ethereum, EOS och XRP handelspar med upp till 100x hävstång. Derivatbörsen erbjuder eviga kontrakt som följer kryptovalutapriset. Bybit har släppt USDT-avvecklade eviga kontrakt som kan handlas på börsen med hög hävstång.

Bybit är en populär plattform i kryptovärlden med över 100 000 aktiva användare och räkningar. Den dagliga handelsvolymen på börsen har haft en astronomisk tillväxt och är för närvarande rankad 3: e för derivatbörser.

bybit-webbplats

Funktioner:

 • Marginalplattform för att handla krypto med upp till 100 gånger hävstång
 • Toppmodern matchningsmotor som behandlar 100 000 transaktioner per sekund
 • Avancerade verktyg för riskhantering och ömsesidig försäkring
 • Ställ in vinst- och stoppförlustorder med ett klick
 • Garanterar att bära hela kostnaden för förlorade medel på grund av driftstopp eller systemfel

Gå till webbplatsen

övergripande

4.7 / 5

Bybit granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Bybit

4. eToro

eToro är en global finansiell mäklare som tillhandahåller finansiell handel och investeringsplattform för flera marknader inklusive Crypto, ETF, Aktier, Index, råvaror och Forex. Det är lämpligt för nybörjare som vill investera i olika kryptovalutor med hjälp av en kraftfull och användarvänlig handelsplattform. eToro gör det enkelt att handla de bästa digitala valutorna och altcoins med hävstång, eller öva handel med en virtuell portfölj.

Att komma igång är enkelt med ett intuitivt handelsgränssnitt som inkluderar kryptomarknadsundersökning i realtid & nyheter, avancerade handelsfunktioner och riskhanteringsverktyg och ett socialt nätverksflöde till copy-trade några av de mest lönsamma kryptohandlarna.

etoro

Funktioner:

 • Reglerad leverantör för att skaffa Bitcoin och kryptotillgångar och CFD: er på populära digitala valutor och traditionella marknader
 • Fondkonto med betalningsmetod som ett kreditkort eller bankkort, bankkontoöverföring eller PayPal
 • Lättanvänt gränssnitt och intuitiv mobil handelsapp
 • Copy-trade lönsamma kryptohandlare över hela världen
 • Investera i framgångsrika kryptovalutaportföljer från topphandlare

Gå till webbplatsen

övergripande

4.6 / 5

granskning av eToro

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök eToro

Varning: 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.

5. FTX

FTX-utbyte är ett kryptovalutaderivatutbyte byggt av handlare för handlare. Plattformen skiljer sig från sina konkurrenter genom att erbjuda en ett brett utbud av index och hävstångsmärken som kan handlas på termins- eller optionsmarknaden. FTX är känt för att skapa världens första kryptovalutaindex-futures som gör det möjligt för sina användare att kapitalisera på uppgång eller nedgång för ett visst index i form av ett framtida kontrakt. Indexfutures kan handlas direkt från FTX-utbytesplattformen.

ftx webbplats

Funktioner:

 • Professionellt användargränssnitt för handel på stationär eller mobil
 • Börja handla utan KYC och ta ut upp till $ 2 000 USD dagligen
 • Upp till 101x hävstång på kryptohandelspar
 • Levererade tokens till SHORT eller LONG med upp till 3X hävstång utan marginal
 • MOVE Kontrakt som överensstämmer med den absoluta förändringen i priset på ett mynt över tiden

Gå till webbplatsen

övergripande

4.7 / 5

FTX granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök FTX

Är du baserad i USA?

JÄMFÖR DE TOPP 10 BÖRJARNA I USA

Jämför nu!

6. Kraken

Kraken är ett Bitcoin- och kryptovalutautbyte som grundades 2011 och är baserat i USA. Plattformen är en topp 5-börsen baserat på trafik, likviditet och spotvolym enligt myntmarknad.

Kraken har över 70 kryptopar att köpa, handla och sälja med nya tillgångar som läggs till ofta. Kryptovalutabörsen inkluderar avancerade handelsverktyg och automatiserad portföljövervakning så att användare kan övervaka marknaden och hantera sin portfölj med ett enda gränssnitt.

kraken

Funktioner:

 • USA-baserat, licensierat och reglerat utbyte av kryptovaluta
 • Kartgränssnitt är användarvänligt och är enkelt att handla
 • Rankat # 5 i världen för volym av handel och likviditet
 • Låga och konkurrenskraftiga avgifter som minskar med volymen
 • Heltidsanställda som erbjuder 24/7 kundsupport

Gå till webbplatsen

övergripande

4.6 / 5

Kraken recension

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Kraken

7. Crypto.com

Crypto.com är en relativt ny börs som snabbt har samlat en stor följd med över 1 miljon användare på sin plattform. Kryptobörsen ger ett kraftfullt alternativ till traditionella finansiella tjänster, vilket gör det lättare för alla att börja investera med Bitcoin och altcoins. Crypto.com är känt för sin kryptoapp som erbjuder möjligheten att köpa, sälja, handla, spendera, lagra, tjäna, låna kontanter och betala räkningar med krypto.

crypto.com

Funktioner:

 • Handla krypto med noll avgifter för de första 90 dagarna
 • Låter dig köpa, handla och sälja 50+ kryptopar
 • Köp Bitcoin med ett kreditkort utan avgifter
 • Avancerad kartplattform, verktyg och indikatorer
 • Tjäna ränta på krypto upp till 12% som föreningar varje månad

Gå till webbplatsen

övergripande

4,5 / 5

Crypto.com recension

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Crypto.com

8. KuCoin

KuCoin är en etablerad börs för handel med altcoins och är ofta kallad People’s Exchange ‘ på grund av dess popularitet. KuCoin grundades i slutet av 2017 och har blivit en premiumplattform för att utbyta kryptovalutor som har utökat sitt erbjudande till att omfatta nya och spännande tjänster. KuCoin är en av de mest populära plattformarna för att handla altcoin med över 400 olika handelspar att välja mellan.

kucoins webbplats

KuCoin har över 5 miljoner registrerade användare från 200+ länder och regioner och populära i länder som Sydkorea, Japan, Spanien, Italien, Vietnam, Turkiet, Ryssland, Indien och andra regioner. Börsen stöder användare från hela världen och accepterar 46 fiatvalutor som USD, GBP, EUR och CNY. Enligt Coinmarketcap.com är KuCoin-utbytet för närvarande rankad # 8 baserat på trafik, likviditet och den totala volymen som handlas på sin spotmarknad.

Funktioner:

 • 200+ blockchain-projekt och 400+ olika handelspar
 • Accepterar 46 fiatvalutor som USD, GBP, EUR och CNY
 • KuCoin futures för att handla kontrakt med upp till 100 gånger hävstångseffekt
 • Mobil handelsapp för att övervaka positioner och handla var som helst

 • KuCoin Staking för att tjäna belöningar för att hålla mynt och tokens på börsen

Gå till webbplatsen

övergripande

4,5 / 5

KuCoin granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök KuCoin

9. PrimeXBT

Prime XBT är en populär Bitcoin-baserad handelsbörs som gör det möjligt att spekulera i traditionella finansiella produkter. Handlare kan handla ett brett spektrum av marknader inklusive Forex (FX), kryptovaluta, råvaror och index med Bitcoin som säkerhet – en funktion som inte många börser erbjuder idag.

primeXBT

PrimeXBT är en prisbelönt plattform för marginalhandel upp till 1000 gånger som har en intuitiv, elegant och professionell handelsplattform. Kartgränssnittet är helt anpassningsbart och stöder flera prisdiagram visas upp till fyrskärmen. Detta är unikt för PrimeXBT som gör det möjligt för handlare att konfigurera gränssnittet så att det passar sin egen stil. Använd till exempel visningen av fyrkartorna för att visa flera tidsramar för samma tillgång.

primexbt köporder

Funktioner:

 • Prisbelönt plattform för marginalhandel upp till 1000 gånger
 • Avancerade verktyg och indikatorer för att utföra teknisk analys
 • Anpassningsbar diagramlayout och konfiguration

 • Covesting copy-trade plattform för att följa och efterlikna aktivitet från framgångsrika handlare
 • Hänvisnings- och anslutningsprogram med upp till 50% remissbelöningar för att få in nya användare

Gå till webbplatsen

övergripande

4.3 / 5

PrimeXBT granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök PrimeXBT

10. Phemex

Phemex är en kryptovalutautbyte som är tillgängligt för användare över hela världen att handla eviga kontrakt som BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD och LINKUSD med upp till 100x hävstångseffekt. Derivatplattformen ökar i popularitet och rankas för närvarande som nummer 6 för daglig volym på kryptovalutautbytet enligt Coinmarketcap.com.

Phemex är känt för sin nollavgift-kryptohandel på spotpar för premiummedlemmar som använder webben eller mobilhandelsappen. Det finns en medlemsprissättning för att låsa upp ingen avgiftsplatshandel som kostar 0,19 USD per dag. För frekventa eller stora volymerhandlare är detta ett relativt litet belopp att betala utan handelsavgifter.

phemex

Funktioner:

 • Nybörjarvänligt gränssnitt för att navigera
 • Ingen KYC som börjar börja handla med digital tillgång
 • Spot trading marknad med populära mynt
 • Utnyttja upp till 100 gånger och BTC- eller USD-avveckling
 • Mobilapp för handel när som helst och var som helst
 • Stöder kreditkort som betalningsmetod för att finansiera ett konto

Gå till webbplatsen

övergripande

4.15 / 5

Phemex granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Phemex

11. BitMEX

BitMEX är en peer-to-peer-kryptovalutaderivat handelsplattform som erbjuder höga hävstångskontrakt som köps och säljs i Bitcoin. Det är en av de största marknadsförare och mest använda handel med marginalhandel. Nybörjare och avancerade användare kan köpa och sälja kontrakt för kryptovalutor (inte själva mynten själva) i kombination med marginalhandel upp till 100 gånger.

Registrera dig med vår remisslänk och få 10% rabatt på dina avgifter i 6 månader.

bitmex

Funktioner:

 • Hög likviditet och daglig volym av handlare
 • Enkelt att använda gränssnitt för att handla krypto
 • Upp till 100: 1 hävstångseffekt på kryptovaluta
 • Avancerade ordertyper som limit, market, stop och trailing
 • Rättvisa, konkurrenskraftiga och låga avgifter
 • Testnet för att träna på börsen med virtuella pengar

Gå till webbplatsen

övergripande

4.1 / 5

BitMEX granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök BitMEX

Vanliga frågor

Vad är en kryptohandel?

Handel är ett populärt sätt att tjäna gratis krypto genom att spekulera i prisrörelser med förväntan om att göra en nettovinst. En kryptohandel är resultatet av att placera en marknad eller begränsa order med en kryptovalutaväxling, mäklare eller CFD-leverantör till köpa eller sälja en digital tillgång till ett visst eller framtida pris. När handeln har genomförts blir positionen live på marknaden och kommer att stiga och sjunka när tillgången på tillgång och efterfrågan förändras.

Ska jag handla eller investera i kryptovaluta?

Beslutet att handla eller investera i kryptovalutamynt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP och Bitcoin Cash beror på hur mycket engagemang personen vill ha efter köpet. En investerare kommer att köpa när tillgången är låg i pris med målet att generera intäkter eller förstärkning över tiden och sälja Bitcoin eller altcoins för vinst.

Som jämförelse är en näringsidkare mer involverad i att hantera en position under en kortare tid, till exempel timmar, dagar eller till och med veckor. Näringsidkaren kan använda hävstång för att dra nytta av volatiliteten genom att handla gungorna med ett mindre kapitalbelopp. Om pris eller riktning överstiger en risktolerans, kommer näringsidkaren att lämna positionen och vänta på nästa möjlighet att göra vinst på marknaden.

TJÄNA 132 $ Med myntbas för lärande!

Få $ 132 nu

Hur mycket pengar kan jag tjäna kryptovaluta?

Mängden vinst genom handel med kryptovalutor beror på näringsidkarnas erfarenhet, tålamod, disciplin, riskhantering och en sund handelsstrategy som kan repeteras under en tidsperiod. Det finns ingen garanti för att tjäna pengar och det är möjligt att förlora mer än de medel som sätts in på ett konto.

Hur man startar kryptovalutahandel?

För att börja handla kryptovaluta, följ dessa steg för att komma igång:

Vilken kryptovaluta är bäst för handel?

Den mest populära kryptovalutatillgången som för närvarande handlas är Bitcoin, som har det största marknadspriset jämfört med andra altcoins som Ethereum och Polkadot. Ett genomsnitt av 12 miljarder dollar i Bitcoin handlas varje dag över handelsbörser som Binance, Coinbase och Bitstamp.

Detta gör Bitcoin till bättre kryptovaluta för att handla som den den största, mest kända och likvida digitala tillgången i världen. Trading Bitcoin lämplig för alla typer av människor från nybörjare, professionella handlare, daytraders, hedgefonder och privatinvesterare.

Hur mycket pengar behöver du för att börja handla med Crypto?

Individer kan börja handla kryptovaluta på en börs med det minsta belopp som kan vara var som helst från $ 10 till $ 50 beroende på plattform. Till exempel kan användare börja handla med 10 USD på Kraken, som kan finansieras med banköverföring. Om du handlar med hävstång kan kapitalbeloppet vara mindre eftersom positionens storlek kan ökas med hävstång. Det är dock bästa praxis att börja med ett belopp som näringsidkaren är bekväm med att förlora, eller använda ett demohandelskonto för att handla utan pengar.

Vad är den bästa Crypto-handelsplattformen för nybörjare?

Det bästa utbytet av kryptovaluta för första gången användare att börja handla är eToro enligt vår åsikt. Användare kan registrera ett konto inom några minuter och börja handla på ett enkelt gränssnitt. eToro har en social plattform i världsklass för att lära sig och kopiera handel med de mest framgångsrika handlarna, innehåller en omfattande svit med användbara instruktionsguider och ett demohandelskonto för att öva handel utan några pengar.

etoro copytrader

Vad är den bästa Crypto-plattformen för handel med Altcoins?

Binance är det bästa kryptovalutautbytet för att handla altcoins på grund av dess breda utbud av mynt som erbjuds på plattformen och låga avgifter med över 200 handelspar. Dessutom är Binance den ledande krypto-leverantören med högsta dagliga handelsvolym och likviditet över alla dess altcoin-par. Djup likviditet tillåter användare att få de bästa priserna och spreadarna när de handlar med digitala tillgångar.

binancehandel

Vilka Crypto-handelsplattformar har ett demo-konto?

Att hitta en kryptovalutahandel med ett demo-konto är användbart för nya handlare och nybörjare att lära sig att handla eller bli bekant med handelsverktygen. Toppplattformar som eToro, Phemex och Bybit erbjuder gratis demo-konton för att finansiera med övningspengar för att simulera handel på de verkliga kryptomarknaderna.

Kan du handla kryptovaluta utan att betala avgifter?

Det finns flera kryptobörser som Phemex som tillåter nollavgift-kryptohandel för de populära tillgångarna som Bitcoin, Ethereum, XRP och Bitcoin Cash. A ingen avgiftsutbyte är det billigaste sättet att handla kryptovaluta eftersom det kommer att öka den totala lönsamheten genom att eliminera rejäla avgifter och provisioner som kan ackumuleras över tiden.

phemex trading noll avgifter

Var du kan lagra din kryptovaluta?

Att lagra kryptovaluta på kryptovalutabörser kan vara riskabelt eftersom ägaren inte har någon kontroll över säkerheten för deras investering mot hackare och bedrägerier. Det bästa sättet att lagra kryptovaluta är på en ansedd kryptovaluta-plånbok som förvaras under investerarens besittning.

Två av de mest populära plånböckerna för Bitcoin och Ethereum är:

Med en kylplånbok får du en lås mellan internetanslutna enheter och tillgången. De privata nycklarna som ger rätt att få tillgång till kryptovalutan (skicka, överföra och ta emot) förvaras på plånboken och inte en växling.

Även om hårdvaruplånboken är skadad, förlorad eller stulen, kan pengarna nås med hjälp av en mängd olika alternativ för säkerhetskopiering, såsom att använda en återställningsfras. Kostnaden för en hårdvaruplånbok är ett litet pris att betala för din sinnesro.

Slutsats

Vi hoppas att vår guide om de 10 bästa kryptovalutaplattformarna var användbar för att välja den bästa plattformen som passar dina behov. Vid handel bör nybörjare vara försiktiga eftersom det är mycket möjligt att tjäna pengar, men kan också förlora mer än de insatta medlen.

Det är viktigt att vara medveten om att utbyten är sårbara för att bli hackade eftersom dessa webbplatser lagrar stora volymer pengar. Om du planerar att handla, kom ihåg att inte hålla pengar på dessa börser för länge och se till att du tar ut vinster till en ansedd kryptomaskinplånbok för säker förvaring..

Dela den här artikeln med ditt nätverk om du tyckte att den var till hjälp!

Ytterligare föreslagna avläsningar:

 • 6 bästa ställen att köpa Bitcoin i Storbritannien
 • Topp 10 bästa Cryptocurrency Exchange i Australien
 • Varför fortsätter jag att förlora pengar på Bitmex? Undvik dessa 5 misstag
 • Bästa 10 Crypto-utbyten i Singapore
 • 4 bästa ställen att spela Tezos (XTZ) & Tjäna belöningar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me