9 beste steder å handle krypto med utnyttelse

De siste 12 månedene har kryptovalutamarkedet sett en økning i etterspørselen etter børser med kryptovalutahandel som tilbyr derivater og futuresmarkeder med innflytelse. Handel med margin er en fin måte for avanserte handelsmenn å øke potensiell fortjeneste ved å handle mye større posisjoner.

Tradere bør være oppmerksomme på at kryptobørs som tilbyr leverage trading kan sammensatt fortjeneste og tap. Nybegynnere som lærer å handle bør alltid bruke en demo-konto for å handle krypto før de setter inn reelle midler.

vårt valg

Beste utvekslingsutveksling for

Kartlegging

BYBIT Besøk nettsiden

Beste utvekslingsutveksling for

Leveraged Tokens

FTX Exchange-logo Besøk nettsiden

Beste utvekslingsutveksling for

Sosial handel

etoro Besøk nettsiden

Ansvarsfraskrivelse: Kapitalen din er i fare.

Noen børser krever at du eier en Bitcoin hardware-lommebok, for eksempel en Ledger Nano X. Hvis du ikke har en lommebok, må du huske å lese vår guide om de beste kryptovaluta-hardware-lommebøkene..

Utveksling for å handle krypto med margin

Basert på våre vurderinger er dette de beste stedene å handle krypto med innflytelse:

Hva er Crypto Leverage Trading?

Crypto leverage trading er et verktøy for investorer å åpne en lang eller kort posisjon som er mye større enn deres egen kapital ved å utnytte lånte midler i en transaksjon. Dette gjør det mulig for personen å maksimere potensiell fortjeneste ved å øke kjøpekraften ved hjelp av en liten sum penger. For eksempel kan en næringsdrivende som handler med 100: 1 gearing hypotetisk handle en posisjonsstørrelse på $ 10.000 med $ 100.

Beste Crypto-børser for utnyttelse av handel

Denne sammenligningsveiledningen gir en liste over mest populære kryptovaluta-børser kjøpe og selge digitale eiendeler med gearing eller margin.

Margin Crypto Trading Exchanges: Anmeldelser

Vår gjennomgang og vurdering av de beste gearing-børsene for å handle kryptovaluta er basert på viktige faktorer som brukervennlighet, omdømme, kartfunksjoner, gearingsbeløp, marginhandelsgebyrer, innskuddsmetoder, sikkerhet og kundesupport.

1. Binance

Binance er verdens største digitale valutautvekslingstjenester som gir en plattform for handel med mer enn 200 forskjellige kryptovalutaer. Plattformen har sett en meteorisk økning siden den ble grunnlagt i 2017. Binance er den største kryptokurshandel handler til 1,2 milliarder daglig volum og 1,4 millioner transaksjoner per sekund.

Binance har en mobil handelsapp for iOS og Android-enheter som er svært intuitiv, enkel å bruke, går glatt og utfører alle grunnleggende funksjoner som forventes av en handelsapp. Appen inkluderer live Bitcoin- og kryptopriser, muligheten til å utføre ordrer, administrere hver digitale eiendel, se P&L og søk handel historie.

binancehandel

Egenskaper:

 • Ledende kryptovalutautveksling i verden
 • Over 100 kryptovalutaaktiver å handle
 • Flere handelspar mot fiat, altcoins og stablecoins
 • Konkurransegebyrer for innskudd, handel og uttak
 • Fremtid, margin og opsjoner kryptohandel tilgjengelig
 • Tjen renter på krypto med en Binance-sparekonto

Gå til siden

alt i alt

4.8 / 5

Binance anmeldelse

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Binance

2. Bane

Bybit er en derivatutvekslingsplattform som er designet for å tilby en sømløs opplevelse for å marginhandle digitale mynter som Bitcoin, Ethereum, EOS og XRP handelspar med opptil 100 ganger gearing. Derivatutvekslingen tilbyr evigvarende kontrakter som følger kryptovalutaprisen. Bybit har gitt ut USDT-avviklede evige kontrakter som kan handles på børsen med høy innflytelse.

Bybit lover ‘Ingen server nedetid’ og deres systemfunksjonalitet er tilgjengelig opptil 99,99%. Børsen har en toppmoderne matchende motor med 100 000 transaksjoner per sekund som kan fullføre en handel innen 10 mikrosekunder. Bane garanterer å bære hele kostnaden for økonomisk tap på grunn av systemfeil eller som et resultat av nedetid.

bybit-grensesnitt

Egenskaper:

 • Marginplattform for å handle krypto med opptil 100 ganger innflytelse
 • Toppmoderne matchende motor som behandler 100.000 transaksjoner per sekund
 • Avanserte verktøy for risikostyring og gjensidig forsikring
 • Angi ordrer med gevinst og stopp-tap med ett klikk
 • Garanterer å bære hele kostnaden for tapte midler på grunn av nedetid eller systemfeil

Gå til siden

alt i alt

4.7 / 5

Bybit gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Bybit

3. eToro

eToro er egnet for nybegynnere i USA som ønsker å investere i kryptovalutaer ved hjelp av en kraftig og brukervennlig handelsplattform. Plattformen gir en enkel plattform for å handle de digitale valutaene og altcoins med gearing, eller praktisere kryptohandel ved hjelp av en virtuell portefølje.

Handelsgrensesnittet inkluderer kryptomarkedsundersøkelse i sanntid & nyheter, avanserte handelsfunksjoner og risikostyringsverktøy og et sosialt nettverk for å kopiere noen av verdens mest lønnsomme kryptohandlere.

etoro

Egenskaper:

 • Regulert leverandør i USA for å kjøpe ekte kryptoaktiva og CFD-er på populære digitale valutaer og tradisjonelle markeder
 • Fondskonto ved hjelp av kredittkort, bankoverføring og PayPal
 • Brukervennlig grensesnitt og intuitiv mobil handelsapp
 • Copy-trade lønnsomme kryptohandlere over hele verden
 • Invester i vellykkede kryptovalutaporteføljer av topphandlere

Gå til siden

alt i alt

4.6 / 5

eToro gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk eToro

Ansvarsfraskrivelse: 67% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Cryptoasset-investering er uregulert i de fleste EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse.

4. FTX

FTX-utveksling er en kryptovalutaderivatutveksling bygget av handelsmenn for handelsmenn. Plattformen skiller seg fra konkurrentene ved å tilby en bredt utvalg av indekser og leveraged tokens som kan handles på futures- eller opsjonsmarkedet. FTX er kjent for å skape verdens første kryptovalutaindeksfutures som gjør at brukerne kan kapitalisere seg på økningen eller fallet av en bestemt indeks i form av en fremtidig kontrakt. Indeksfutures kan handles direkte fra FTX-utvekslingsplattformen.

ftx-grensesnitt

Egenskaper:

 • Profesjonelt brukergrensesnitt for handel på stasjonær eller mobil
 • Begynn å handle uten KYC og ta ut opptil $ 2.000 USD daglig
 • Opp til 101x utnyttelse på kryptohandelspar
 • Leveraged tokens til KORT eller LANG med opptil 3X gir uten margin
 • MOVE Kontrakter som avgjør den absolutte prisendringen på en mynt over tid

Gå til siden

alt i alt

4.7 / 5

FTX gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk FTX

5. PrimeXBT

Prime XBT er en populær Bitcoin-basert handelsbørs som gjør det mulig å spekulere i tradisjonelle finansielle produkter. Tradere er i stand til å handle et bredt spekter av markeder, inkludert Forex (FX), kryptovaluta, råvarer og indekser som bruker Bitcoin som sikkerhet – en funksjon som ikke mange børser tilbyr i dag.

PrimeXBT-diagrammer inkluderer alle de avanserte leverede handelsverktøyene du vanligvis forventer for en moderne handelsplattform som tegning av linjer, rektangler, horisontal, Fibonacci retracement, piler, tekst og så videre. Plattformen tillater flere diagrammer å vise ett aktivum over flere tidsrammer, eller holde øye med noen få forskjellige eiendeler samtidig.

prime xbt-diagram

Egenskaper:

 • Prisbelønt plattform for marginhandel opptil 1000 ganger
 • Avanserte verktøy og indikatorer for å utføre teknisk analyse
 • Tilpasses kartoppsett og konfigurasjon

 • Ettertraktet kopi-handelsplattform for å følge og etterligne aktivitet fra vellykkede handelsmenn
 • Henvisnings- og tilknyttet program med opptil 50% henvisningsbelønninger for å hente inn nye brukere

Gå til siden

alt i alt

4.3 / 5

PrimeXBT gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk PrimeXBT

6. Plus500

Plus500 tillater handelsmenn som vil åpne kjøps- og salgsposisjoner på Crypto CFD-er (Tilgjengelighet underlagt regulering) med margin som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero .. Det er også en Crypto 10-indeks.

Plus500 CFD-handelsplattform for kryptovaluta inkluderer alle risikostyringsverktøyene som forventes for en marginhandelsplattform. Disse inkluderer stoppstoppordrer, etterfølgende stopp og garanterte stop loss ordrer for å sette en absolutt grense for potensielle tap. Selv om prisen på instrumentet beveger seg betydelig mot deg, blir posisjonen din automatisk stengt til den angitte prisen uten risiko for glidning.

pluss500 bitcoin

Skjermbilder vises kun for illustrasjonsformål. Det faktiske produktet kan variere.

Egenskaper:

 • Regulert CFD-leverandør i flere land
 • Åpne kjøps- / salgsposisjoner på Bitcoin CFD-er (tilgjengelighet underlagt regulering) og tradisjonelle markeder
 • Opp til 30: 1-utnyttelse på kryptovaluta
 • Fondskonto ved hjelp av kredittkort, BPAY, bankoverføring og PayPal
 • Brukervennlig og intuitiv app for mobilhandel
 • Full demo trading konto for å lære hvordan du handler kryptovaluta

Gå til siden

alt i alt

4.2 / 5

Plus500 gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Plus500

Ansvarsfraskrivelse: Kapitalen din er i fare

7. BitMEX

BitMEX er en peer-to-peer handelsplattform som tilbyr kontrakter med høy gearing som kjøpes og selges i Bitcoin. Det er en av de største markedsprodusentene og mest brukt marginhandel. Nybegynnere og avanserte brukere kan kjøpe og selge kontrakter for kryptovalutaer (ikke selve myntene selv) kombinert med marginhandel opptil 100 ganger.

Bitmex-handel

Egenskaper:

 • Høy likviditet og daglig volum av handelsmenn
 • Enkelt å bruke grensesnitt for å handle krypto
 • Opp til 100: 1 utnyttelse på kryptovaluta
 • Avanserte ordretyper som begrensning, marked, stopp og etterfølgende
 • Rimelige, konkurransedyktige og lave avgifter
 • Testnet for å øve handel på børsen med virtuelle penger

Gå til siden

alt i alt

4.1 / 5

BitMEX gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk BitMEX

8. StormGain

StormGain er en trading- og investeringsplattform for kryptovaluta som følger med høye gearing kontrakter og banebrytende handelsverktøy. Alle marginhandler avgjøres i stablecoin Tether (USDT) som vil appellere til handelsmenn som ønsker å begrense porteføljeeksponeringen når de investerer i kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum.

Børsen har tatt det beste av investerings- og kryptovalutamarkeder for å tilby en innovativ plattform for handel med kryptokontrakter. StormGain-handelsmenn kan kapitalisere på de ustabile kryptomarkedene med mest populære kryptopar og bruker gearing opptil 200 ganger. Det er også muligheten til å finansiere en kryptokonto med et kredittkort.

stormvindu handelsvindu

Egenskaper:

 • Høy likviditet og daglig volum av handelsmenn
 • Enkelt å bruke grensesnitt for å handle krypto
 • Opp til 300: 1 utnyttelse på kryptovaluta
 • Avanserte kartverktøy
 • Rimelige, konkurransedyktige og lave avgifter
 • Demo trading konto for å øve risikofritt

Gå til siden

alt i alt

4.1 / 5

StormGain anmeldelse

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk StormGain

9. Deribit

Deribit er en populær handelsplattform som har gjort mange ting riktig for å lage vår liste over de beste krypto-leverage-handelsplattformene. Børsen tillater handelsmenn å dra nytte av opptil 100 ganger marginhandel Bitcoin futures eller opsjoner. Plattformen har sett en økning i handelsvolumet og er for tiden rangert som nummer to i det totale handelsvolumet bak Binance.

Børsen har nylig utvidet seg til å omfatte Bitcoin og Ethereum-futures som kan handles med gearing. De Konsernsjef i Deribit er tidligere opsjonshandler siden slutten av 90-tallet og en Bitcoin-entusiast som har skapt plattformen Deribit, som kommer fra ordene derivative og Bitcoin.

grensesnitt for deribit

Egenskaper:

 • Populær kun Bitcoin-børs
 • Nybegynnervennlig brukergrensesnitt
 • 99% av midlene som er lagret i fryselager
 • Avanserte kartverktøy og indikatorer
 • Rabatt på handelsavgifter for markedsprodusenter
 • Demo trading konto for å øve risikofritt

Gå til siden

alt i alt

4.0 / 5

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Deribit

Konklusjon

Å bruke en kryptohandel med margin er en fantastisk måte å tjene penger online. Brukere bør også være veldig klar over at børser er sårbare for å bli hacket, ettersom disse nettstedene lagrer store mengder penger.

Hvis du planlegger å handle på en gjeldsbørs, må du huske å ikke holde deg penger på disse børsene på lang sikt og ta ut fortjeneste til en hederlig kryptomaskinlommebok for å sikre.

Del denne artikkelen med nettverket ditt hvis du synes det er nyttig!

Ytterligere foreslåtte lesninger:

 • 8 beste Crypto-børser uten gebyr (handel uten provisjon)
 • Hvorfor mister jeg penger på Bitmex? Unngå disse 5 feilene
 • OKEx gjennomgang: Vurder om det er trygt & Pålitelig?
 • Slutt å bruke BitMEX: Handle med disse 4 alternativene i stedet
 • 8 beste kryptovalutautvekslinger i USA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me