5 možnosti Coinspot z nižjimi provizijami za trgovanje

Coinspot je priljubljena borza s sedežem v Melbournu, ki zagotavlja varen način nakupa kripto ali drugih altcoinov v Avstraliji s pavšalno 1-odstotno provizijo za trgovanje. Vendar pa se s povečanjem števila kripto izmenjav in lokalne konkurence pojavljajo nove borze, kot je Coinspot, ki ponujajo precej nižje provizije za trgovanje.

Če so vam pri nakupu Bitcoinov v Avstraliji pomembne nizke provizije, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o naših najbolje ocenjenih alternativah Coinspot, da razmislite.

Kripto izmenjave kot Coinspot

Ta primerjalni vodnik ponuja pregled najboljših možnosti Coinspot, ki jih lahko uporabite v Avstraliji z nižjimi provizijami za trgovanje. Če želite izvedeti več o najboljši kripto izmenjavi v Avstraliji, preberite podrobne preglede, povezane spodaj, ali brskajte po kategoriji Borze.

Swyftx

Swyftx je digitalna menjalnica valut v Avstraliji, ki se osredotoča na reševanje številnih težav, s katerimi se trenutno srečujejo trgovci pri obstoječih ponudnikih. Platforma je bila zasnovana tako, da je najboljša med svojimi konkurenti pravičnejše in lažje za uporabnike, ki želijo pretvoriti AUD v BTC.

Obiščite Swyftx

Platforma Avstralcem omogoča hiter in enostaven način nakupa in prodaje priljubljenih kriptovalut, kot so Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano, in je dobra alternativa Coinspot.

spletno mesto swyftx

Visoke provizije in razmiki so bili v Avstraliji težava zaradi nekaj izbranih borz, ki so imele monopol v kripto skupnosti, ki je bila izkoriščena v vrhuncu leta 2017, ko je Bitcoin dosegel 20.000 USD.

swyftx

dobite 10 USD brezplačnega BITCOINA, ko ustvarite in preverite račun

RATING

5/5

Pridobite 10 USD BTC

Za znižanje provizij za trgovanje je bil Swyftx optimiziran za povečanje likvidnosti z obsegom trgovine, da bi zmanjšal provizije za razmik. Posredniški sistem platformi omogoča ponudbo 4-krat nižji razmiki in 2-krat cenejši stroški trgovanja kot najbližji konkurenti.

To je pomembno. Provizija za širjenje je pogosto skrita, spregledana ali nerazkrita v borzah za trgovanje. Swyftx je edina borza v Avstraliji, ki je popolnoma pregledna z VSE provizijami za trgovanje na platformi.

pristojbine za swyftx

Neodvisni rezervat

Independent Reserve je priljubljena borza med trgovci s kriptovalutami po vsem svetu, ki ponuja konkurenčne provizije in podporo za tradicionalne fiat valute, kot so avstralski dolar, novozelandski dolar in ameriški dolar. Borza uporabnikom omogoča nakup, prodajo in trgovanje s 14 glavnimi kovanci kriptovalut.

Obiščite Independent Reserve

Independent Reserve uporablja a struktura provizij na podlagi stopnje, ki je cenejša z večjo menjavo. Najnižja provizija se začne pri 0,5%, ki se postopoma zmanjšuje, ko se obseg trgovanja poveča na provizijo za trgovanje v višini 0,05%. To je odlična investitorja ali strank SMSF z visoko neto vrednostjo, ki želijo vlagati v Bitcoin.

neodvisna rezerva

Independent Reserve ima dobre rezultate in ga hekerji do danes niso ogrozili. Skladno je z lokalnimi predpisi in ponuja zavarovalni sklad za zaščito uporabnikov pred hekerji in krajo katerega koli premoženja kriptovalut v spletnih denarnicah strank..

Cointree

Cointree je ponudnik digitalnih valut, ki posameznikom omogoča nakup kriptovalut z uporabo lokalne valute AUD. Cointree je bil ustanovljen leta 2014 ena prvih kripto borz, ki se je ustanovila v Avstraliji in je pritegnil ogromno bazo uporabnikov.

Obiščite Cointree

Borza zagotavlja enostavno, hitro in varno storitev, s katero lasti kriptovalute bolj dostopno vsakdanjiku. Platforma omogoča uporabnikom, da položijo AUD in jih pretvorijo v digitalna sredstva, kot so Bitcoin, Ethereum in drugi altcoin v Avstraliji.

Spletna stran Cointree

Podobno kot pri Independent Reserve tudi Cointree uporablja provizije na ravni, ki se gibljejo med 0,5% in 0,9% odvisno od količine, s katero se trguje. Provizije za trgovanje so povsem sprejemljive za vlagatelje z visoko neto vrednostjo. Za nove kripto vlagatelje je 0,9-odstotna provizija za trgovanje le nekoliko boljša od Coinspot.

Cointree ponuja več načinov plačila, ki so privlačna lastnost, med drugim:

  • PayID (takojšnje). Večina bank in finančnih institucij v Avstraliji podpira PayID
  • POLi (takoj). POLi Payments je storitev Avstralije, ki omogoča takojšnjo potrditev plačil
  • Bančno nakazilo (1-2 delovna dneva). Prenos sredstev neposredno na račun Cointree
  • Depoziti v gotovini (takoj). Kupite kripto z gotovino za polog

ZebPay

Zebpay ponuja preprost vhod, ki vlagateljem omogoča nakup kriptovalut prek njihovih namiznih in mobilnih aplikacij za trgovanje. Borza je bila ustanovljena leta 2014 s sedežem v Singapurju služil več kot 3 milijonom uporabnikom po vsem svetu in se je razširil tako, da zagotavlja storitve digitalnih valut rezidentom Avstralije.

Obiščite ZebPay Zebpay

Zebpay svojim uporabnikom omogoča pretvorbo AUD v kripto kovance, kot so Bitcoin, Ripple, Ether, EOS, Bitcoin Cash in Litecoin. Število kriptovalut je omejeno, vendar pričakujemo, da se bo to v bližnji prihodnosti še povečalo.

Ko gre za pristojbine, Zebpay zaračuna a pavšalna 0,4% provizija za vsa trgovalna sredstva, ki je konkurenčna v primerjavi z drugimi kripto borzami v Avstraliji. Na platformi tudi ni pristojbin za polog ali dvig.

Digitalni val

Digital Surge izmenjava omogoča hiter in enostaven način kupi in prodaj Bitcoin v Avstraliji z AUD. Račune lahko plačujete celo z Bitcoinom. Platforma za trgovanje s kriptovalutami je osredotočena na preprostost in je eden najlažjih načinov za nakup Bitcoinov v Avstraliji.

Obiščite Digital Surge

Ekipa s sedežem v Brisbaneu se zavzema za izgradnjo zaupanja in preglednosti znotraj skupnosti kriptovalut in sodeluje pri številnih dogodkih v skupnosti, s katerimi ozavešča industrijo za vse vlagatelje..

Digital Surge ponuja nekaj različnih načinov nakazila, do katerih bi morala imeti večina Avstralcev dostop. Za začetek obstaja najmanj 20 USD.

digitalni val kupiti bitcoin

Izmenjava digitalnih prenapetosti omogoča uporabnikom, da v avstralskih valutah takoj kupijo Bitcoin z AUD. Če želite kupiti druge kriptovalute, se boste morali prijaviti pri drugi borzi kriptovalut, ki je edina slabost.

Zaključek

Coinspot ostaja ugledna borza kriptovalut v Avstraliji, ki je priljubljena med novimi in izkušenimi vlagatelji. Vendar od začetka leta 2013 borza ni znižala svojih provizij za trgovanje in postaja na trgu vse manj konkurenčna.

Zdaj obstaja več možnosti Coinspot z nižjimi provizijami za trgovanje, ki bi jih kripto vlagatelji v Avstraliji morali upoštevati in raziskati. Upamo, da je bil ta članek koristen, zato ga lahko delite s svojim omrežjem!

digitalni val

Tu je še nekaj izbranih člankov, ki jih je treba prebrati v nadaljevanju:

  • Najboljše kripto izmenjave za nakup Bitcoinov v Avstraliji
  • 7 načinov za nakup Bitcoin z gotovino v Avstraliji
  • ChangeNOW Review: Kripto zamenjave, provizije za trgovanje & Več
  • Najboljše borze za trgovanje s kriptovalutami na svetu
  • Najboljše strojne denarnice za shranjevanje Bitcoinov

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me