Utnytt Blockchain for å bygge bro over gapet for digital utdanning: innovativ kommunal finansiering i Coronavirus-tiden

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogCodefi eiendeler

Utnytt Blockchain for å bygge bro over gapet for digital utdanning: innovativ kommunal finansiering i tiden for Coronavirus

av Alex Kostura 1. mai 2020 Publisert 1. mai 2020

stamme t4l 8211 PnSpCHYKsw unsplash

Coronaviruspandemien har endret nesten alle aspekter av vårt daglige liv. Et område der det både er umiddelbare effekter og langsiktige effekter på tvers av et bredt spekter av spørsmål, er på utdanning. Sosiale distanseringsbegrensninger har ført studenter og lærere ut av klasserommene i overskuelig fremtid. Dessverre var mange av våre skolesystemer og lokale myndigheter ikke forberedt på denne overgangen til 100% digital læring.

Mange studenter og lærere er uten det grunnleggende for online læring – en hjemmecomputer som kan brukes til eget bruk og pålitelig høyhastighetsinternett. Tidligere studier har nettopp fokusert på om det var “en datamaskin” eller “internettilgang”, ikke om det faktisk var et funksjonelt oppsett for barnet å distanselære digitalt. Amerikanske samfunn må raskt undersøke de faktiske tekniske behovene sammen med innovative finansieringsmekanismer for å løse hullene og forberede seg på en fremtid der mer, om ikke alle, læring foregår online.

Uventede behov krever nye løsninger. Globale institusjoner og selskaper er omfavner blockchain-teknologi å oppdatere eldre prosesser, fremme gjennomsiktighet og kutte kostnader. Hos ConsenSys har vi en rekke verktøy som statlige og lokale myndigheter kan ta i bruk for å løse disse utfordringene umiddelbart

The Digital Divide

Med online læring, digital skill blir verre. Husholdninger med lavere inntekt har mindre sannsynlighet for å eie en datamaskin hjemme eller ha tilgang til høyhastighetsinternett. Studenter på landsbygda mangler spesielt bredbåndstilgang, og forskjellene blir større for minoritetsstudenter.

Ressursene er knappe, og nåværende programmer dekker bare delvis behovene til studentene våre. Da New Bridges Elementary (PS532) i Brooklyn, NY startet fjernundervisning forrige måned, manglet mange familier riktig teknologi. En ideell organisasjon, The Friends of New Bridges, lanserte et presserende online innsamlingsinitiativ. I en brev til givere, de uttalte, “mens DOE (Department of Education), byen og teleselskapene har tatt noen tiltak for å koble studenter sammen, er det familier som av en rekke årsaker ikke har vært i stand til å få tilgang til disse støttene.”

Min søsters situasjon byr på en vanlig klynge av problemer. Hun er en grunnskolelærer i Virginia, og planlegger å bruke en del av stimulansjekken fra den amerikanske føderale regjeringen til å kjøpe en ny bærbar hjemme, blant en lang liste med andre prioriteringer for familien hennes. Hennes skole tilbød et begrenset antall bærbare datamaskiner til lærere som ikke hadde noen hjemme-datamaskin. Siden hun har en hjemme, kvalifiserte hun seg ikke. Imidlertid deler hun den bærbare datamaskinen med sin 6 år gamle sønn, som nå fullfører mange av skolens oppgaver på nettet. Skolen hans tilbød bare enheter til barn i 3., 4. og 5. klasse. Mellom å lære studentene sine på nettet, legge til rette for sønnens utdannelse og underholde 2-åringen, er hun rett og slett ikke utstyrt!

Individuelle lærere i USA bruke et gjennomsnitt på $ 459 hvert år på skoleartikler. Og 90% av disse lærerne får ikke refusjon. Nå vil lærere sannsynligvis bruke ekstra penger på maskinvaren og programvaren som trengs for å gjøre jobben sin og for å betjene studentene sine. De vil også kreve ekstra tid og ressurser for å lære å vurdere og bruke gratis ressurser på nettet som Khan Academy. Mange teknologiselskaper har også tilbudt gratis ressurser, for eksempel Microsoft blir med i den globale COVID-19 Education Coalition fra UNESCO å tilby tilgang til verktøy som hjelper studenter og lærere å fortsette sin læring og undervisning gjennom pandemien. Men igjen, lærere og lokalsamfunn må vite hvor de får tilgang til ressurser, hvordan de får tilgang og hvordan de kan vurdere om det er riktig for spesifikke elevers behov..

Utover disse lett identifiserte, umiddelbare behovene, er det en rekke andre oppgraderinger av utdanningssystemet vårt som vil kreve fokusert oppmerksomhet og innovativ finansiering. Tom Hay er direktør for ConsenSys Academy og en lærer som har brukt mye av sin karriere på å støtte den digitale transformasjonen av utdanningen. Han identifiserte ytterligere behov som var like presserende og ville kreve betydelige økonomiske investeringer:

  • Alternative eller supplerende digitale verktøy for studenter som er annerledes

  • Digital kompetanse og datatrening for lærere å bruke verktøyene mer effektivt

  • Oppgradere systemer og prosesser for online læring (oppmøte, karakterer osv.)

  • Planlegging av økonomisk støtte under den langvarige økonomiske nedgangen

Det er tydelig at hverdagshelter har trappet opp i umiddelbar respons. Statlige og lokale myndighetsarbeidere og serviceentreprenører er utvilsomt blant disse heltene og jobber overtid for å holde vitale borgertjenester i gang. Men det nåværende finansieringsgapet for utdanningsbehov vil kreve at statlige og lokale myndigheter og deres økonomiske rådgivere blir kreative.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash.jpg

Oppdaterer en klassiker for samfunnsengasjement

En mulig løsning er å se på et tradisjonelt finansieringsverktøy på en ny måte. I mer enn 200 år har lokale myndigheter gitt ut kommunale obligasjoner å skaffe midler til kritisk samfunnsinfrastruktur, og skoler har ikke vært noe unntak. Faktisk har mange skolekretser uavhengig muligheten til å utstede kommunale obligasjoner, og enten uavhengig eller gjennom sin kommune, har de finansiert transformasjonsprosjekter og programmer i USA gjennom obligasjonsutstedelser, og gir samfunnsdrevne investeringsmuligheter.

I sin 200+ års historie har ikke den kommunale obligasjonen sett mye nyskaping. Imidlertid har noen lokaliteter med suksess eksperimentert med mini-kommunale obligasjoner, eller “mini munis”, som vanligvis er mindre i totalt dollarbeløp (<$ 10-15M) og bruk av ny teknologi kan selges til pålydende så lave som $ 100, slik at lokale investorer har råd til dem. Tradisjonelt selges obligasjoner til pålydninger på $ 100.000, og til og med mini-muni-programmer har tradisjonelt brukt $ 5.000 pålydninger, noe som setter dem utenfor rekkevidde for mange individuelle investorer. City of Denver utviklet en vellykket mini-obligasjonsprogram med bevist popularitet blant lokale investorer. En utstedelse på 12 millioner dollar i 2014 solgte ut til innbyggere i Denver på under 20 minutter.

En serie mini-obligasjoner som er ment for mindre diskret prosjektfinansiering og rettet mot lokale investorer, kan være ideelle for byer og stater som ønsker å samle inn penger til forbedring av digital utdanning i samfunnene sine. Imidlertid betyr arven struktur av markedet kostnadene ved disse mindre utstedelsene er faktisk høyere enn de som er større enn $ 10 millioner. I tillegg kan de administrative kostnadene knyttet til å kjøre et mini-obligasjonsprogram med hundrevis av individuelle investorer være uoverkommelige for byansatte.

For å løse disse problemene anbefaler vi en digital makeover for den kommunale obligasjonen. Vi presenterer den digitale kommunale obligasjonen – en obligasjon utstedt og forvaltet på en digital plattform støttet av blockchain-teknologi.

Vi presenterer digitale kommunale obligasjoner

En av de store fordelene med den nåværende moderne blockchain-teknologien er muligheten til å lansere programmerbare digitale eiendeler i et format som er intuitivt og enkelt å bruke for både investoren og utstederen. Gjennom bruk av smarte kontrakter – automatiserte forretningsregler for handlinger som utstedelse, kan investorinformasjon og distribusjon av betalinger håndteres fra ett enkelt dashbord. Og den grunnleggende rollen til en blockchain er å muliggjøre en sanntidsregistrering av eierskap og transaksjoner som er kontrollerbare og kryptografisk sikre, men til alle formål fra et brukerperspektiv som rett og slett gjør “under panseret”..

ConsenSys bygget Codefi Assets-plattformen for å gi disse fordelene til kommunale obligasjoner og for å gi en skreddersydd tilnærming klar til å distribueres fra sokkelen. Den digitale plattformen strømlinjeformer hele obligasjonsutstedelsen og livssyklusadministrasjonsprosessen, noe som gjør den til en mer tilgjengelig og effektiv prosess for statlige og lokale myndigheter. Men også i denne utfordrende tiden kan hele utstedelsen annonseres på nettet, selges og utstedes via en online portal uten fysisk papir eller personlige transaksjoner. I en tid da vi vet at Covid19 overlever på papir i opptil 24 timer og spørsmål om immunitet florerer, er en digital plattform ikke bare en effektivitetshensyn, men også en folkehelse.

Med Codefi Assets har byer og stater ny fleksibilitet til å utstede obligasjoner for mindre beløp for å finansiere spesifikke utdanningsprogrammer og prosjekter. De kan gjøre det på en mye raskere markedsføringstid enn tradisjonelle obligasjoner og på en måte som når folk trygt hjemme hos seg via en digital plattform.

I tillegg tillater plattformen utstederen å velge å begrense markedsføring til lokale investorer (for eksempel ved postnummer) der investeringen sannsynligvis er mye mer meningsfull. Tenk deg å gi innbyggerne muligheten til å investere direkte i nye bærbare datamaskiner for alle studenter i samfunnet. Fordi det er en obligasjon og ikke bare en donasjon, vil disse lokale investorene også se avkastningen på investeringen over en periode.

Utstederen eller dennes autoriserte representant har også tilgang til et dashbord som lar dem se profilen til investorene, sende ut kommunikasjon og til og med distribuere kupongbetalinger. Dette åpner for nye muligheter for samfunnsengasjement i fremtiden.

Verktøyene er der. Finansieringsbilen er en klassiker som har blitt brukt med suksess i mer enn 200 år. Og Codefi Assets-plattformen har blitt implementert med suksess for å digitalisere og optimalisere kapitalmarkedstransaksjoner.

Den oppmuntrende nyheten er at byer liker Berkeley, CA og Denver, CO utforsket mulighetene for blockchain før den nåværende krisen. I lys av nye og presserende prioriteringer for utdanningsfinansiering, bør statlige og lokale myndigheter over hele USA vurdere digitale kommunale obligasjoner med klare plattformer som Codefi Assets.

Skrevet av Alex Kostura

For å lære mer om digitale kommunale obligasjoner eller planlegge en demo av Codefi eiendeler, vær så snill å nå ut: her.

Industry Insight Nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me