En guide til ConsenSys ’Eth2-produkter

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggCodefi

En guide til ConsenSys ’Eth2-produkter

Uansett om du er en hobbyist som ønsker å drive din egen infrastruktur eller en institusjon som ønsker å tilby innsatsstjenester til kunder, har vi sannsynligvis en løsning for deg. Av James Beck 21. november 2020 Publisert 21. november 2020

Eth2 produktguide bilde

Hvis du følger med på Ethereum-nyheter, har du sannsynligvis sett at den offisielle Eth2-innskuddskontrakten nå godtar innskudd, som fortsetter å rull inn. I skrivende stund (24. november 2020), 688,128 ETH stakes ut av 524,288 ETH nødvendig for å starte fyrkjede, som introduserer proof-of-stake til nettverket. 

I tillegg til å forbedre hastigheten på transaksjoner på Ethereum, er et av målene for Eth2-oppgradering har alltid vært å øke måtene folk kan bidra til sikkerheten til nettverket, og dele på det. Det bygges allerede et halvt dusin klienter for Ethereum 2.0, ment å være lette nok til at validatorer kan delta med en bærbar datamaskin for forbrukere. Mange staking-as-a-service-leverandører kommer også på markedet, noe som gjør Ethereum-sikkerhet mer tilgjengelig for enkeltpersoner som ikke kan kjøre validatorer alene, eller ikke har 32 ETH. 

Protokoll- og produktteamene våre har vært opptatt de siste to årene med å bygge infrastruktur, bidra med forskning, intervjue brukere som planlegger å stikke, og bygge applikasjoner for å støtte den enorme innsatsen for å oppgradere Ethereum. Uansett om du er en hobbyist som vil kjøre din egen infrastruktur eller en institusjon som ønsker å tilby innsatsstjenester til kunder, har vi sannsynligvis en løsning for deg.

Teku: Kundemangfold er viktig for å holde Eth2 motstandsdyktig

I hjertet av ConsenSys Ethereum 2.0-innsats er Teku, en Ethereum 2.0-klient med full styrke bygget for å møte institusjonelle behov og sikkerhetskrav. Hva er Teku

Ethereum-klienter koble til hverandre i et peer-to-peer-system, verifisere blokkeringer og transaksjonsdata. Å ha klienter skrevet på forskjellige språk er, som Matt Leising beskriver i sin nye bok, Ut av eteren, “En slags forsikring: den unngår muligheten for et eneste feilpunkt og gjør det mye vanskeligere for utviklere å for eksempel sentralisere seg rundt C ++.” Hvis en klient blir angrepet, har en feil eller går frakoblet på grunn av et konsensusproblem, vil resten av klientene fortsatt opprettholde den siste transaksjonen og blokkere data. Kundemangfold er bevis på viktigheten av desentralisering i Ethereum. 

I likhet med Ethereum for tiden er det flere implementeringer av spesifikasjonen skrevet på forskjellige dataspråk. ConsenSys ’Teku-klient er skrevet på Java, som er et av de mest populære dataspråkene som brukes av utviklere som bygger bedriftsapplikasjoner, og vedlikeholdes av samme ingeniørteam bak Hyperledger Besu og ConsenSys quorum. Lighthouse, Prysm og Nimbus er populære Eth2-klienter skrevet henholdsvis Rust, Go og Nim. Hver klient har sine egne funksjoner, og Teku gir bedrifter og institusjoner muligheten til å satse på Eth2, med funksjoner som ekstern nøkkeladministrasjon og beskyttelsesbeskyttelse. 

Codefi Activate: Jo flere validatorer, jo sterkere er nettverket

Codefi Aktivere jobbet med Ethereum Foundation for å bygge Eth2 Launch Pad applikasjon, som gir teknisk ombygging til kravene, ansvaret og risikoen ved å bli en Eth2-validator. Den trinnvise veiledningen er ment for teknisk dyktige Ethereum-utviklere å sende ETH til innskuddskontrakten, og begynne å kjøre sine egne validatorklienter. Hver validator krever nøyaktig 32 ETH, og enkeltpersoner kan sette inn så mange multipler på 32 ETH som de ønsker.

Den første siden av Launch Pad gir en oversikt over viktige ansvarsoppgaver og begreper – for eksempel kutting, nøkkelhåndtering, signering av nøkler, risiko og tidsforpliktelse som kreves. Etter at du har erkjent risikoene og kravene, hjelper guiden deg med å velge en klient, generere nøkler, laste opp en validator og koble lommeboken din. 

Mens du trenger å være kjent med å bruke et kommandolinjegrensesnitt, er Launch Pad det ideelle stedet å starte staking reisen din.  

Skjermbilde 2020 11 21 kl 9 43 08

Codefi Staking: Støtter applikasjoner som tilbyr staking til ETH-holdere

Mange staking bassenger og staking-as-a-service-leverandører kommer på markedet. Sentraliserte børser som Coinbase og Binance leverer allerede innsatstjenester for andre proof-of-stake blockchains, og forventes å tilby innsatsstjenester på Eth2. Ethereum-native staking bassenger som Rakettbasseng tillate brukere å spille så lite som 0,01 ETH og motta rETH, et tokenisert innsatsinnskudd. LiquidStake, en ny løsning fra DARMA Capital har ingen minimum å satse på, og lar brukerne også ta opp et USDC-lån ved å bruke sin innsatte ETH som sikkerhet. 

Hver av disse applikasjonene utvider deltakelsen i Ethereum 2.0, men trenger fortsatt å koble seg til klientene i nettverket. Dette er hvor Codefi Staking-løsningen kommer inn. Codefi Staking er et API for hvitt merke (som betyr at du ikke vil se det som sluttbruker) for bedrifter som vil satse på Ethereum 2.0. Codefi Staking gjør det mulig for bedrifter å satse sin egen ETH eller kundenes ETH uten å måtte kjøre sin egen validatorinfrastruktur. Resultatet er redusert teknisk risiko og økte belønninger generert av Eth2-nettverket. 

I juni kunngjorde ConsenSys en gruppe selskaper som er en del av Codefi Staking “Pilot Program”, som inkluderer Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport og Trustology. Codefi Staking tar sikte på å redusere risikoen forbundet med å kjøre din egen validator, inkludert tyveri eller tap av uttaksnøkler, feil overføring av midler til Eth2-innskuddskontrakten, og maskinvare- eller internettforbindelsesfeil som resulterer i tap av validatorbelønninger. Med Codefi Staking holdes valideringsnøkler i et sikkert hvelv med online signeringsfunksjon og flere lag med portvakter som validerer transaksjoner for å forhindre uautorisert bruk. Det er viktig at det er 24/7 support og et profesjonelt kundeserviceteam tilgjengelig. Codefi Staking bruker Teku som den valgte klienten 

For selskaper som er interessert i å være i forkant av konkurransen med lav risiko og lav barriere tilgang til Codefi Staking-løsningen, er Early Adopter-programmet et godt alternativ. Den er designet for å lette ombordstigning for utvalgte institusjoner og bedrifter før Ethereum 2.0-lanseringen, slik at de kan være i forkant av konkurransen med direkte kommunikasjon fra Ethereum 2.0-teamene som bygger klienter og nettverk.. 

Infura: Mer pålitelighet og verktøy for spørring av Eth2-data

Ethereum 2.0-faser i de kommende årene vil muliggjøre ETH-overføringer og uttak, skjærkjeder som er fullt kompatible med smarte kontrakter, kontraktssamtaler og utførelsesmiljøer for skalerbare dApper og mer. Mens selskaper og utviklere som kjører applikasjoner på Ethereum 2.0 fortsatt kan velge å kjøre sin egen klient- og nodeinfrastruktur, vil de også ha muligheten til å koble seg til Infuras Eth2 Beacon Chain API (du kan be om å få tilgang til deres private beta her). 

På kort sikt er et av de mest grunnleggende behovene for enkeltpersoner som satser på Eth2 muligheten til å overvåke validatorbalanser for å vite om de opparbeider seg de forventede belønningene. Mens det er flere blokk utforskere tilgjengelig der du kan se denne informasjonen, gjør Infuras ETH 2.0 Beacon Chain API det mulig å spørre om disse dataene automatisk slik at utviklere enkelt kan iverksette tiltak på dataene. For eksempel kan du skrive et program som overvåker saldoen og sender deg en SMS-melding hvis den uventet faller.

Infuras utviklere støtter også Eth2-klientteam som jobber mot kompatibilitet med Eth2-spesifikasjonen. Ethereum-utviklere drar nytte av ensartetheten til Ethereum JSON-RPC API, som lar dem bytte Ethereum-klientimplementeringer uten å bryte kode. Infura ser på API-interoperabilitet som et verdifullt offentlig gode for Ethereum og åpen kilde et Apache 2.0-lisensiert verktøy for testing av klient API-samsvar, kalt eth2-samsvar

Hold deg kunnskapsrik

Hvis du fremdeles prøver å pakke hodet rundt Ethereum 2.0, bevis på innsats, de forskjellige fasene og den nye terminologien, er vår kunnskapsbase Ethereum 2.0 full av store ressurser. Og for ukentlige oppdateringer, Ben Edgingtons “Hva er nytt i Eth2 Newsletter”Anbefales på det sterkeste.

Ethereum 2.0 Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me